Roosa nauha 2016

Vuoden 2016 Roosa nauhassa on samoja tähtiä ja sydämiä, joita sen suunnittelija Michael Monroe laittaa allekirjoitukseensa. Ne symboloivat positiivisuutta. Vuoden 2016 Roosa nauha - kampanjan teema onkin Positiivisuus on voimaa.

”Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni. Niiden avulla olen päässyt tekemään sitä mitä rakastan – levittämään iloa sydämiin musiikin keinoin. Siksi lähdin mukaan myös Roosa nauha -kampanjaan. Uskon, että samoin kuin musiikin avulla voi inspiroida, voi Roosa nauhan avulla rohkaista ja tuoda valoa sinne, missä sitä eniten kaivataan”, Michael Monroe kertoo.

Muusikko voi saada paljon aikaan apua tarvitsevien hyväksi ja  Monroe näkikin suuren mahdollisuuden auttaa, kun häntä pyydettiin suunnittelemaan uusi Roosa nauha.

Monroe loi nauhoista välittömästi oman tyylinsä – hän kiinnitti takkiinsa monta nauhaa kerralla. Hän kehottaakin ihmisiä ostamaan vuoden 2016 nauhaa monin kappalein ja sommittelemaan niistä uudenlaisia kuvioita.

”More is more. Too much ain’t enough. Enemmän nauhoja, enemmän varoja syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle”, Monroe kannustaa.

”More is more. Too much ain’t enough. Enemmän nauhoja, enemmän varoja syöpätutkimukselle ja -neuvonnalle”, Monroe kannustaa.

Rintasyöpään sairastuu yli 5000 naista vuodessa, mikä tekee siitä Suomen yleisimmän syövän. Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää rintasyöpätutkimusta ja vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.

Sairastuminen ja sairauden kanssa eläminen aiheuttaa myös paljon huolta, pelkoa ja kysymyksiä sekä sairastuneissa että heidän läheisissään. Roosa nauha -keräyksen tuotoilla tuetaankin rintasyöpätutkimuksen lisäksi Syöpäjärjestöjen maksutonta neuvontapalvelua.

Positiivinen energia tuo toivoa ja Roosa nauha –kampanja parhaimmillaan lisää elinvuosia läheistemme kanssa. Roosa nauha 2016 -kampanja-aika on 22.9.-31.10.2016.

Katso Roosa nauhan myyntipaikat ja tutustu Roosa nauha -tuotteisiin >>>

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 14.10.2016. Lue lisää tavoista, joilla voit osallistua kampanjaan ja Roosa nauha -päivään >>>