Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jakso keräsi jälleen jättipotin

Roosa nauha Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmalla haettiin Syöpäsäätiölle kuukausilahjoittajia tukemaan kotimaista syöpätutkimusta.

”Ohjelman aikana lähes 32 000 suomalaista lähti mukaan tukemaan syöpätutkimusta eri tavoin. Iso kiitos illan aikana mukaan lähteneille kuukausilahjoittajille ja kaikille kertalahjoittajille. Tämä on erittäin merkittävä tulos suomalaiselle syöpätutkimukselle”, kiittää Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller.

Tunteikkaassa tv-illassa MTV3:lla tärkeän asian puolesta esiintyvät Suomen ykkösartistit Katri HelenaEllinooraAntti Ketonen ja TTK-tähtioppilaat EiniOlli Herman ja Jannika B.

Suoran lähetyksen juonsivat tutut juontajat Vappu PimiäTuija Pehkonen ja Mikko Leppilampi. Mukana olivat tietenkin myös upeat TTK-tuomarit Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Ohjelmalla kerättiin varoja monipuolisesti eri syöpien tutkimukselle, joita Syöpäsäätiö rahoittaa. Olemme äärettömän kiitollisia kaikille lahjoittaneille ja kuukausitukijoiksi lupautuneille.

Liityitkö kuukausilahjoittajaksi?

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse viikon sisällä ja kertaamme vielä kuukausilahjoituksen yksityiskohdat kanssasi puhelimessa. Sillä aikaa voit ottaa rennosti ja odottaa puhelua meiltä.

Teitkö kertalahjoituksen tekstiviestillä?

Kertalahjoitus lähtee puhelinlaskultasi, joten sinun ei tarvitse tehdä lisätoimenpiteitä. Lämmin kiitos tuestasi – se on todella tärkeää!

Mikäli et tehnyt lahjoitusta ohjelman aikana ja haluaisit lahjoittaa – ei hätää! Kaikki lahjoituskanavamme ovat vielä auki. Voit näyttää tukesi sinulle sopivimmalla tavalla; joko kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittajaksi.

  • Liity kuukausilahjoittajaksi nettisivujemme kautta täällä tai tekstaa MUKANA numeroon 16499.
  • Tee kertalahjoitus sivujemme kautta täällä tai tekstaa TUEN10 tai TUEN30 numeroon 16499.

Lämmin kiitos tuestasi!

Jos et ehtinyt katsomaan Tanssii Tähtien Kanssa Roosa nauha -jaksoa keskiviikkona tai haluaisit katsoa sen vielä uudelleen, se on katsottavissa MTV3 nettipalvelusta täällä.
Kyseessä on tunteikas jakso, joka kannattaa ehdottomasti katsoa! Ohjelman tekstiviestilahjoitukset ovat edelleen voimassa.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää lahjoittamisesta, tarkistathan ensin useimmin kysytyt kysymykset täältä. Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, ota yhteyttä lahjoittajapalveluumme puh. 09 1353 3286 tai sähköpostilla lahjoitukset@cancer.fi.