Katri Niskanen lahjoittaa Anna Puulle suunnittelemansa asun Roosa nauha –keräykselle

Upea vaaleanpunainen Katri Niskasen suunnittelema silkkiasu huutokaupataan syöpätutkimuksen hyväksi Roosa nauhan Facebook –sivulla. Huutokauppa alkaa 1.11. klo 10 ja huutoaikaa on 8.11. klo 15 asti.

Katri Niskasen suunnittelema upea Roosa nauha –asu koostuu rusettimaisesta yläosasta ja näyttävästä helmasta. Katri Niskanen on kuvaillut mekkoa Pirkka –lehdessä (10/2018) seuraavin sanoin: ”Puku on naisellinen ja moderni ja siinä on samaa flirttiä ja elämänpaloa kuin Annan katseessa.” Puku on kokoa 36.

Asu esillä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa –lähetyksessä 31.10.

Upea silkkiasu on nähtävillä Anna Puun päällä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä, joka esitetään keskiviikkona 31.10. klo 20-22 MTV3:lla. Syöpäsäätiö hakee uusia kuukausilahjoittajia tukemaan kotimaista syöpätutkimusta. Tutkimusta tarvitaan, jotta syövän hoitoa ja ehkäisyä pystytään kehittämään. Syöpään sairastuu yli 30 000 suomalaista vuosittain ja määrän arvioidaan kasvavan.

Silkkiasun huutokauppa alkaa heti seuraavana päivänä tv-lähetyksestä klo 10 Roosa nauha -Facebook-sivulla. Koko asun tuotto lahjoitetaan syöpätutkimukselle.

Seuraa siis Roosa nauhan Facebook –sivua! Katso myös KATRINISKANEN Facebookissa sekä verkkosivuilla.

Kuvalähde: K-ryhmän asiakaslehti Pirkka (10/2018).
Design by: Katri Niskanen
Style: Vesa Silver
Photo: Viivi Huuska & Julius Koivistoinen