Tapahtumajärjestäjille 2019

Oletko järjestämässä yleishyödyllistä tapahtumaa, jonka tuotot haluat ohjata naisten syöpätutkimuksen hyväksi? Täältä löydät tietoa hyväntekeväisyystapahtumien järjestämisestä.

Järjestä Roosa nauha -tapahtuma 2019!

Voit järjestää oman Roosa nauha -tapahtuman tai tempauksen ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi  pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.

Miten voi lahjoittaa?

Tapahtumalla kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä suoran lahjoituksen.

Tukijamerkin käyttö?

Tapahtuman markkinoinnin tueksi voit saada käyttöösi sähköisen Roosa nauha –tukijamerkin. Kerro meille tapahtumasuunnitelmasi ja tilaa tukijamerkki sähköpostitse: roosanauha@cancer.fi. Virallisen Roosa nauha -logon käyttö vaatii aina yhteistyösopimusta ja sitoutumista vähintään 15 000 € lahjoitukseen. 

Tapahtuman markkinointi?

Voit markkinoida Roosa nauha -hyväntekeväisyystapahtumaa hyvillä mielin etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai printtimediassa. Voit käyttää sähköisessä markkinoinnissa Roosa nauha -tukijamerkkiä. Tapahtuman markkinoinnissa on tärkeä kertoa, että sillä tuetaan Roosa nauha -keräystä. Lisäksi on hyvä viestiä, mikä osuus tapahtumatuotoista ja mikä lahjoitussumma Roosa nauha -keräykselle lahjoitetaan.

Jäikö vielä kysymyksiä mielen päälle? Laita viestiä roosanauha@cancer.fi. Kiitos, että haluat tukea tapahtumallasi Roosa nauha -keräystä!