Så här kan du delta

Delta i Rosa bandet-insamlingen - små donationer har också betydelse, för många bäckar små gör en stor å. Det finns många olika sätt att stödja kampanjen, du hittar säkert något som passar dig.

Köp Rosa bandet

Symbolen för Rosa bandet är ett rosafärgat sidenband. Hela försäljningspriset för bandet doneras till Cancerstiftelsen till förmån för finländsk cancerforskning och rådgivning. Försäljningen av Rosa banden börjar 24.9.2019. Banden säljs på Arabia, XXL, Lindex, K-Citymarket, K-Supermarket, Prisma, S-market, Herkku, Alepa, Sale, ABC-market och Sokos. Läs mer om designern för årets Rosa band >>>

Köp Rosa bandet-produkter

Du hittar våra samarbetspartners produkter med Rosa bandet-logon i de flesta dagligvaruaffärer och varuhus i september-oktober. Med intäkterna av försäljningen av Rosa bandet-produkter kan Cancerstiftelsen på ett betydande sätt stödja den finländska bröstcancerforskningen. Överraska alltså din partner med en bukett vackra rosor, bjud din vän på läckra kanelbullar eller sov själv gott i mjukt sänglinne. Bekanta dig med det stora produkturvalet >>

Donera

Gör enkelt och snabbt en donation till Rosa bandet-insamlingen i nätbanken eller på kreditkort. Du kan också göra en donation med bankgiro. Donera >>

Du kan också donera direkt till någon insamlingspott. Bekanta dig med insamlingspotterna >>

Vill du ge ett bidrag via telefon? Det går enkelt via SMS, MobilePay eller donationstelefonen.

Grunda en egen Rosa bandet-insamlingspott

Du kan grunda en egen insamlingspott på nätet och utmana dina vänner att komma med och donera en viss summa. Vi skickar automatiskt ett stödmärke till alla som har grundat en egen insamling.

Grunda en egen insamlingspott >>

Ordna ett eget Rosa bandet-jippo!

Under kampanjen kan du ordna ett eget Rosa bandet-jippo. Det kan vara en kaffestund med rosa bakverk på jobbet, en rosa fest med vännerna eller varför inte en gemensam promenad eller joggingtur som avslutning på veckan – klädd i rosa, förstås. Bara fantasin sätter gränser! Ett litet lotteri eller en auktion är också ett utmärkt sätt att stödja Rosa bandet.

Intäkterna av jippot kan doneras till Rosa bandet-insamlingen t.ex. genom en egen insamlingspott på nätet eller en direkt donation.

För företag

Rosa bandet-insamlingen erbjuder både små och stora företag många sätt att delta i kampen mot bröstcancer. Ditt företag kan ordna ett jippo, som beskrivs ovan, grunda en egen insamlingspott eller enkelt göra en direkt donation på nätet. Försäljning av produkter till förmån för insamlingen är dock möjligt endast om företaget och Cancerstiftelsen har ett samarbetsavtal. Endast våra samarbetspartner får använda Rosa bandet-symbolen i sin marknadskommunikation.

Om du är intresserad av samarbetsalternativen, läs mer under rubriken Företagssamarbete >>>

Förfrågningar: lahjoitukset(at)cancer.fi