Yrityksille

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Roosa nauha -yritysyhteistyö tarjoaa useita mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Vastuullisuus on tärkeää yhteiskunnallisten ja sosiaalisten velvoitteiden toteuttamiseksi  yrityksen omassa toiminnassa. Vastuulliset yritykset paitsi tekevät hyvää toimintansa kautta, myös vahvistavat omaa mainettaan ja aineetonta pääomaansa. Vastuulliseksi koetuilla yrityksillä on paremmat edellytyksen menestyä. Yksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteista on taata terveellinen elämä ja hyvinvointi kaiken ikäisille.

Yrityksesi on mukana vaikuttamassa

Joka kolmas suomalainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa syöpään, tulevaisuudessa joka toinen. Ainoastaan syöpätutkimuksen ja -hoitojen kehittymisen avulla syöpä voidaan voittaa. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja: Tutkimuksen avulla kehitetään syövän varhaista diagnostiikkaa, syövän ehkäisyä ja hoitoa. Syöpätutkimus on yksi suomalaisen tutkimuksen kansainvälisesti menestyneimmistä aloista. Lue lisää tutkimuksen tuloksista täältä. Yrityksesi voi olla mukana vaikuttamassa osallistumalla toimintaamme haluamallaan tavalla.

Voit lähteä mukaan toimintaamme

yrityslahjoittajana
yhteistyökumppanina
tapahtuman järjestäjänä

Syöpäsäätiön kanssa luot hyvät edellytykset yrityksesi sidosryhmien tyytyväisyyteen ja liiketoiminnan tuloksellisuutteen. Erityisesti Roosa nauha -kumppanuus on suosittu ja helpoksi koettu tapa tukea syöpätutkimusta tuloksellisuutta edistävällä ja mitattavissa olevalla tavalla, mutta Syöpäsäätiön kanssa voit myös räätälöidä muita strategisia kumppanuuksia.

Syöpäsäätiö on FIBSin jäsen.

Yritys voi osallistua myös lahjoittamalla

Yritys voi osallistua Roosa nauha -keräykseen tekemällä lahjoituksen. 850 – 50 000 euron lahjoitukset syöpätutkimukseen ovat vähennettävissä verotuksessa. Vähintään 500 euron lahjoituksen tehtyäsi saat yrityksesi käyttöön sähköisen Roosa nauha -tukijabannerin. Tukijabanneri on tarkoitettu digitaaliseen käyttöön esimerkiksi verkkosivuille ja sähköpostin allekirjoituksiin. Saat tukijabannerin tilatessasi laskun.

 Siirry lahjoittamaan tai tilaamaan laskua >>>

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille.

Lahjoittamiseen ja laskutukseen liittyvät kyselyt:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset@cancer.fi.

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde 35 tunnetuimman yleishyödyllisen järjestön ja keräyksen joukossa.* Sairauksien parantaminen ja hoitomenetelmien kehittäminen on teemana suomalaisten mieluisin lahjoituskohde.

(*Taloustutkimus: Suomi tänään, Hyväntekeväisyys, 2018.

Roosa nauhat henkilökunnalle

Yritykset voivat tilata Roosa nauhoja henkilökunnalleen yhteistyökumppaneidemme K-ryhmän, S-ketjun, Arabian, XXL:n ja Lindexin kautta. Yhteistyökumppaneiden kautta myytyjen nauhojen tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Ole mukana vaikuttamassa, aika osallistua on nyt!