Roosa nauha -yhteistyökumppanuus

Roosa nauha on suomalaisten suosituin lahjoituskohde. Yritysten kokemukset Roosa nauha -kumppanuudesta ovat olleet positiivisia ja kumppanuudet jatkuvat usein monia vuosia. Meillä on ilo tarjota kolme eri vaihtoehtoa yhteistyökumppanuudelle:

Pääkumppanuustaso 100 000 €

Räätälöimme pääkumppanuuden sopimaan yrityksesi tarpeisiin. Pääkumppanuus mahdollistaa muun muassa nauhojen myynnin, näkyvyyden kampanjamainonnassa sekä markkinointiyhteistyön tuotteisiin ja palveluihin liittyen.

Kumppanuustaso 50 000 €

Kumppanuuteen voi liittyä tuotemyyntiä ja palveluita siten, että osuus tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Yhteistyöstä tehdään aina sopimus, joka kattaa vähintään yhden kampanjatuotteen tai -tuoteryhmän. Kumppanina yritys saa oikeuden käyttää Roosa nauha -logoa kampanjatuotteen myynnissä ja markkinoinnissa.

Kumppanuustaso 15 000 €

Kumppanuustaso mahdollistaa virallisen Roosa nauha -logon käyttöoikeuden viestinnässä ja tapahtumissa, sekä nauhojen ennakko-ostamisen henkilökunnalle. Lisäksi taso oikeuttaa pienyrityksille (liikevaihto enintään 10 milj.  €) tuotteisiin liittyvän markkinointiyhteistyön. Tästä kumppanuustasosta solmitaan sopimus, jossa määritellään myytävät tuotteet, Roosa nauha keräykselle tuloutuva osuus (vähintään 10 % tuotteen hinnasta) sekä tilityspäivämäärät.

Tukija alle 15 000 €

Tukijana voitte käyttää sähköistä Roosa nauha -tukijamerkkiä viestinnässä ja tapahtuman markkinoinnissa. Tukijamerkki on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi. Tukijana voitte osallistua keräykseen 22.9.-1.11. välisenä aikana. Lahjoitus tilitetään osallistumisen jälkeisellä viikolla Syöpäsäätiön lahjoitustilille  FI20 2344 1800 0032 29. Tässä tasossa tukijamerkin saa lahjoittajapalvelusta lahjoitukset@cancer.fi tai tilaamalla laskun lahjoituksesta täältä.

Ota yhtettyä ja sovitaan tapaaminen:

Yritysyhteistyön päällikkö
Marika Salonen

Puh. 050 448 8324
marika.salonen@cancer.fi

PS: Muistathan, että yhteistyökumppanuuden lisäksi voit myös tehdä yrityslahjoituksen tilaamalla laskun tai tekemällä lahjoituksen verkossa.

Yritysyhteistyön periaatteet

– Syöpäsäätiön tavoitteena on edistää syöpätautien tieteellistä tutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä levittää tietoa syöpäriskiä vähentävistä, terveellisistä elämäntavoista.  Tavoitteena on myös taata riittävästi tukipalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Yritysyhteistyön tulee olla linjassa edellä mainittujen tavoitteiden kanssa.

– Syöpäsäätiö on riippumaton toimija. Syöpäsäätiö ei tue mitään yritystä tai tuotemerkkiä.  Yhteistyökumppanuus ei anna yritykselle oikeutta vaikuttaa Syöpäsäätiön varojen käyttöön tai viestintään millään tavalla.

– Syöpäsäätiö ei tee yritysten kanssa sellaisia sitoumuksia, joita ei voi julkistaa.

– Syöpäsäätiö tekee yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavaksi sovituista asioista aina kirjalliset sopimukset, joissa osapuolten keskinäiset oikeudet, vastuut ja velvollisuudet on määritelty.

– Syöpäsäätiö noudattaa ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan tuotehankinnoissa eettisiä periaatteita, jotka perustuvat Kansainvälisessä Työjärjestössä (ILO) hyväksyttyihin työelämän perusoikeuksiin, YK:n ihmisoikeuksien julistukseen ja lapsen oikeuksien yleissopimukseen.

– Syöpäsäätiö tekee yhteistyötä pääsääntöisesti vain vakiintuneiden yritysten kanssa.

– Huom. Syöpäsäätiö ei tee yhteistyötä alkoholi- , tupakka- tai aseteollisuuden eikä luontaistuotealan yritysten kanssa.