Roosa nauha -päivä

Kampanjan aikana vietetään joka vuosi Roosa nauha -päivää, jolloin koko Suomi on roosaisissa tunnelmissa hyvällä asialla.

Tänä vuonna Roosa nauha -päivä on perjantai 12.10.2018. 

Laita päivä siis jo nyt kalenteriin: Roosa nauha -päivänä on hyvä hetki järjestää pinkit juhlat, roosan sävyiset kakkukahvit työpaikalla tai urheilutempaus kavereiden kesken.  Vain mielikuvitus on rajana! Tarkoituksena on yhdessä kerätä varoja rintasyöpätutkimukselle ja sairastuneiden neuvontapalveluille.

Näillä eri keinoilla voit kerätä varoja Roosa nauha -päivänä:

  •  Perusta tapahtumalle oma keräyspotti osoitteessa: oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha. Näin voitte kaikki yhdessä kantaa kortenne kekoon!  Helpota lahjoituksen tekemistä – haasta muut mukaan jollakin tietyllä summalla: vitosella, kympillä tai vaikka lahjoittajan ikää vastaavalla summalla! Oman keräyksen perustettuasi saatte käyttöönne tukijamerkin, jota voitte vapaasti jakaa kanavissanne.
  • Perusta omat pienarpajaiset tai huutokauppa, joiden tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräykseen. Lahjoituksen voit tehdä täällä: roosanauha.fi/lahjoita
  • Pyydä osallistujia ostamaan nauhat rinnuksiinsa. Nauhan hinta on vain kolme euroa – tämä on pieni hinta syöpätutkimuksen tukemisesta. Ostetaan siis yhdessä kaikki nauhat loppuun Roosa nauha -päivänä!  Vuoden 2018 nauha tulee myyntiin 27.9.
  • Pyydä osallistujia tekemään kertalahjoitus verkon kautta >>>