Roosa nauha 2019

Roosa nauhan 2019 suunnitteli näyttelijälegenda Seela Sella. Roosa nauha -keräysaika on päättynyt 3. marraskuuta. Nauhat ja tuotteet ovat myynnissä marraskuun loppuun tai niin kauan, kuin nauhoja riittää. Roosa nauhalle voi lahjoittaa ympäri vuoden.

Syöpäsäätiö kerää Roosa nauhalla varoja naisten syöpien tutkimuksen hyväksi. Keräysvaroilla tuetaan myös sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavia neuvontapalveluita. Tavoitteena on, että yhä useampi syöpä voitaisiin tulevaisuudessa hoitaa kokonaan ja että jokainen saisi elää hyvää elämää syövästä huolimatta. Roosa nauha -varoilla rahoitetaan rintasyövän tutkimuksen ohella myös gynekologisten syöpien tutkimusta.

Roosa nauha -keräys muistutti tänä vuonna siitä, että kaikista naisten syövistä ei vielä selvitä yhtä hyvin kuin rintasyövästä. Tutkimusta tarvitaan vielä paljon, jotta esimerkiksi munasarjasyöpien ennuste paranisi.

Näytä tunteesi. Näytä tukesi.

Tämän vuoden Roosa nauhan suunnitteli näyttelijälegenda Seela Sella. Nauhan viesti on ”Näytä tunteesi. Näytä tukesi.” Tunteet näkyvät Seelan nauhassa hopeisina ilon ja surun pisaroina. Kaikkien läpikäytyjen tunteiden ja elämänvaiheiden jälkeen Seela haluaa yhä heittäytyä elämään. Kunnioitus ihmisiä ja elämää kohtaan sai Seelan lähtemään mukaan Roosa nauha -suunnittelijaksi.

Nauhan myynti

Roosa nauhan pääyhteistyökumppanit ovat tänäkin vuonna Kesko, SOK ja Lindex. Lisäksi uusina pääkumppaneina ovat Arabia ja XXL. Roosa nauhoja myyvät kaikki S-ryhmän ketjut, kaikki K-ryhmät ruokakaupat sekä Lindex. Uusina myyntipaikkoina näkyvät myös XXL:n ja Arabian myymälät. Nauhan hinta on neljä euroa.

Haluatko tukea Roosa nauhaa? Se onnistuu täällä >>