Roosa nauha 2019

Keräsimme syksyn Roosa nauha -keräyksellä ennätystuloksen: yli 2,8 miljoonaa syöpätutkimukselle! Kiitos, että näytit tukesi. Tämän vuoden Roosa nauha -keräys käynnistyy jälleen 22. syyskuuta.

Ennätykselliset 2,8 miljoonaa euroa syöpätutkimukselle

Roosa nauha -keräys osoitti jälleen hyväntekeväisyyden voiman. Keräys ylitti reilusti Syöpäsäätiön asettaman 2,5 miljoonan euron tavoitteen ja keräsi puoli miljoonaa euroa enemmän varoja syöpätutkimukselle kuin edellisenä vuonna. Lue tulostiedote täältä! 

Syöpäsäätiö kerää Roosa nauhalla varoja naisten syöpien tutkimuksen hyväksi. Keräysvaroilla tuetaan myös sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavia neuvontapalveluita. Syöpäsäätiön tavoitteena on, että yhä useampi syöpä voitaisiin tulevaisuudessa hoitaa kokonaan ja että jokainen saisi elää hyvää elämää syövästä huolimatta. Roosa nauha -varoilla rahoitetaan rintasyövän tutkimuksen ohella myös gynekologisten syöpien tutkimusta.

Näytä tunteesi. Näytä tukesi.

Vuoden 2019 Roosa nauhan suunnitteli näyttelijälegenda Seela Sella. Nauhan viesti oli ”Näytä tunteesi. Näytä tukesi.” Tunteet näkyivät Seelan nauhassa hopeisina ilon ja surun pisaroina. Kaikkien läpikäytyjen tunteiden ja elämänvaiheiden jälkeen Seela haluaa yhä heittäytyä elämään. Kunnioitus ihmisiä ja elämää kohtaan sai Seelan lähtemään mukaan Roosa nauha -suunnittelijaksi.

Nauhan myynti

Seelan suunnittelemien Roosa nauhojen myynti on päättynyt. Nauhoja ostettiin syksyllä yli 440 000 kappaletta. Roosa nauha -keräykseen voi kuitenkin lahjoittaa ympäri vuoden!

Lahjoita Roosa nauha -keräykseen täällä >>