Perusta oma Roosa nauha -keräys!

Perusta oma Roosa nauha -keräys, aseta sille sopiva tavoite ja jaa haastetta ystävillesi! Pienistäkin keräyspoteista ja lahjoituksista syntyy yhdessä suuri summa – jokaisen panosta tarvitaan!

Voit perustaa oman Roosa nauha -keräyksen joko Facebookissa Roosa nauhan sivuilla tai omakeräys -verkkoalustalla. Roosa nauha -keräyksen voi perustaa yksityishenkilö, kaveriporukka, työyhteisö – eli ihan kuka tahansa! Oma Roosa nauha -keräys on helppo tapa tukea keräystä ympäri vuoden.

Keräyksen perustaneet voivat ladata verkko- ja someviestintään sopivan Roosa nauha -tukijamerkin.

Kolme vinkkiä keräyksen luomiseen:

1. Tee hyvä teko!

Perusta Roosa nauha -keräys joko Facebookissa tai omakeräys -verkkoalustalla ja aseta sille sopiva tavoite. Tavoitetta voi kasvattaa myöhemmin, joten kannattaa aloittaa realistisella summalla. Jos et halua perustaa omaa keräystä, voit tehdä lahjoituksen myös jo perustettuun keräykseen.

2. Innosta yhteisösi mukaan!

Perusta keräys esimerkiksi yhdessä työ- tai harrastusyhteisösi kanssa, sillä joukossa on voimaa. Mitä useampi osallistuu, sitä ylemmäs keräyksenne sijoittuu kaikkien pottien listassa. Tehkää keräyksestä yhteinen juttunne!

3. Kerro kaverille ja haasta mukaan!

Jaa tietoa keräyksestä sosiaalisessa mediassa, jotta mahdollisimman moni saa tietää siitä ja innostuu osallistumaan. Onnistumista auttaa, jos kerrot, miksi haluat olla mukana.
Kiitos tuestasi!

Kuvalähde: Citroën Naisten Kymppi

Lisätietoa keräyksen perustamisesta:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286
roosanauha@cancer.fi

Tutustu myös, miten Roosa nauha -päivään.