Perusta oma keräyspotti

Perusta oma Roosa nauha -keräys, aseta sille sopiva tavoite ja jaa haastetta ystävillesi! Pienistäkin keräyspoteista ja lahjoituksista syntyy yhdessä suuri summa – kaikkien panosta tarvitaan!

Voit perustaa oman Roosa nauha -keräyksen joko Facebookissa Roosa nauhan sivuilla tai omakeräys -alustallamme. Roosa nauha -potin voi perustaa yksityishenkilö, kaveriporukka, työyhteisö tai mikä vaan hyvän asian puolesta toimimaan innostunut kokoonpano. Keräyksen perustaneet saavat käyttöönsä verkko- ja someviestintään sopivan Roosa nauha -tukijamerkin.

Kolme vinkkiä keräyksen luomiseen:

  1. TEE HYVÄ TEKO!

Pistä oma keräyksesi pystyyn joko Facebookissa tai omakeräys-alustallamme ja aseta sille sopiva tavoite. Tavoitetta voi kasvattaa myöhemmin, joten kannattaa aloittaa realistisella summalla. Jos et halua perustaa omaa keräystä, voit tehdä lahjoituksen myös jo perustettuun pottiin.

  1. INNOSTA YHTEISÖSI MUKAAN!

Perusta potti esimerkiksi yhdessä työ- tai harrastusyhteisösi kanssa, sillä joukossa on voimaa. Mitä useampi osallistuu, sitä ylemmäs keräyksenne sijoittuu kaikkien pottien listassa. Tehkää keräyksestä yhteinen juttunne!

  1. KERRO KAVERILLE!

Jaa tietoa potista sosiaalisessa mediassa, jotta mahdollisimman moni saa tietää siitä ja innostuu osallistumaan. Onnistumista auttaa, jos kerrot, miksi haluat olla mukana.

Yrityksen Roosa nauha -keräys

Voit perustaa keräyksen myös yrityksen nimissä. Huomioithan silloin, että Roosa nauha –keräystä et voi liittää markkinointiin ja tuotteen tai palvelun myyntiin. Tämä on mahdollista vain Syöpäsäätiön sopimuskumppaneille.

Poikkeuksena on Roosa nauha –päivä perjantaina 11.10. tai sen ympärillä viikonloppuna (11.-13.10.), jolloin pieni, paikallinen yritys voi osallistua keräykseen myynti- tai palvelutuotoilla (ei valtakunnallinen verkkomyyntiyritys).

Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista valtakunnallisille ketjuille tai verkkomyyntiyrityksille. Roosa nauha -keräystä ei voi myöskään koskaan yhdistää alkoholi- tai tupakkatuotteiden myyntiin.

Kun yrityksen lahjoitus tai pottiin kerätty summa on vähintään 500 euroa, saat ottaa käyttöösi sähköiseen viestintään Roosa nauha –tukijamerkin (verkkosivut, some, uutiskirjeet). Yritysyhteistyöstä löydät lisätietoa täältä.

Aloita oma keräys jo tänään >>>

Lisätietoja:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286
roosanauha@cancer.fi