Osallistu

Syksyn Roosa nauha-keräys on lähtökuopissa. Voit kuitenkin aloittaa jo nyt perustamalla esimerkiksi oman keräyksen tai tapahtuman. Erilaisia tapoja tukea keräystä on lukuisia, löydät näiden joukosta varmasti omasi!

Lahjoita ja autat tärkeässä työssä syövän nujertamiseksi.

Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs unelmaamme: Tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää läheistään syövälle. Roosa nauha -keräykseen lahjoittamalla tuet syöpätutkimusta, joka työskentelee jatkuvasti syövän voittamiseksi.

Tee kertalahjoitus

Tee kertalahjoitus helposti suoramaksuna tai tilisiirtona. Lahjoituksesi tukee syöpätutkimusta ja neuvontapalveluita. Pienikin lahjoitus auttaa!

Lahjoita puhelimella

Tee lahjoitus nopeasti tekstiviestillä tai Mobile Paylla! Lahjoituksesi tukee syöpätutkimusta sekä sairastuneille suunnattuja neuvontapalveluita.

Perusta Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Lahjoita toisen keräyspottiin

Voit myös lahjoittaa suoraan toisen henkilön tai ryhmän perustamaan Roosa nauha -keräyspottiin. Osoitat samalla tukesi keräyksen perustajalle, että syöpätutkimukselle. Teet siis kaksin verroin hyvää!

Perusta Facebook -keräys

Perusta Roosa nauha -keräys Facebook-sivullamme ja kannusta ystäviäsi lahjoittamaan keräykseen! Keräyksen perustaminen Facebookissa on helppoa ja nopeaa. Kaikki Roosa nauha -keräykset Facebookissa ohjautuvat turvallisesti Syöpäsäätiölle syöpätutkimuksen ja neuvontapalveluiden hyväksi.

Järjestä oma Roosa nauha -tapahtuma!

Voit järjestää Roosa nauha -tapahtuman ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla yheinen kahvihetki, juoksulenkki  tai konsertti. Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa. Keksi oma tapasi!

Osta Roosa nauha

Koko Roosa nauhan neljän euron myyntihinta lahjoitetaan suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Tänä syksynä Roosa nauhat ovat myynnissä 22. syyskuusta alkaen.

Osta Roosa nauha-tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Yritysten osallistuminen ja yhteistyö

Roosa nauha -yritysyhteistyö tarjoaa useita mahdollisuuksia yrityksille olla mukana tekemässä hyvää ja vahvistamassa omaa yritysvastuullisuuttaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin lahjoitukset käytetään? Haluatko tietää enemmän lahjoittamisesta?

Ota yhteyttä

Kysy lahjoittamisesta lomakkeella tai lahjoittajapalvelustamme:
[email protected] tai soita 09 1353 3286. Autamme mielellämme!

Tuellasi on merkitystä

Tutustu lahjoitusvarojen käyttöön tarkemmin ja lue, miten lahjoitukset kohdistuvat.