Osallistu

Osallistu Roosa nauha -keräykseen! Voit osallistua ympäri vuoden, esimerkiksi tukemalla keräystä lahjoituksella tai osallistumalla Roosa nauha -tapahtumaan kampanjan aikana.

Osallistu

Osallistu Roosa nauha -keräykseen! Voit osallistua ympäri vuoden, esimerkiksi tukemalla keräystä lahjoituksella tai osallistumalla Roosa nauha -tapahtumaan kampanjan aikana.

Erilaisia tapoja tukea keräystä on lukuisia, löydät näiden joukosta varmasti omasi! Osallistu Roosa nauha -keräykseen ja olet mukana auttamassa. Jos edustat yritystä, voit siirtyä Yrityksille -osioon.

Lahjoita ja autat tärkeässä työssä naisten syöpien nujertamiseksi.

Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs unelmaamme: Tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää läheistään syövälle. Roosa nauha -keräykseen lahjoittamalla tuet syöpätutkimusta, joka työskentelee jatkuvasti naisten syöpien voittamiseksi. Voit valita useasta alla olevasta eri tavasta lahjoittaa keräykseen.

Tee verkkolahjoitus

Voit tehdä verkkolahjoituksen helposti ja nopeasti verkkosivuillamme.

Lahjoita puhelimella (tekstiviesti, MobilePay ja soitto) >>>

Lahjoita tilisiirrolla tai keräyspottiin

Voit tehdä lahjoituksen Roosa nauha -keräykseen tilisiirtona. Ohjeet tilisiirron tekemiseen löydät täältä >>>

Perusta oma Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Voit myös lahjoittaa suoraan johonkin keräyspottiin. Tutustu keräyspotteihin >>

Osta Roosa nauha

Roosa nauha –keräyksen symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Roosa nauhat ovat myynnissä keräysaikana syksyisin. Myyntipaikat löydät täältä.

Osta Roosa nauha -tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista syöpätutkimusta. Yllätä siis kumppanisi kimpulla kauniita ruusuja, tarjoa kaverille herkulliset kanelipuustit tai hemmottele itseäsi uudella mukilla. Lisätietoa vuoden 2019 Roosa nauha tuotteista ja myyntipaikoista löydät täältä.

Järjestä oma Roosa nauha -tapahtuma 2019!

Voit järjestää oman Roosa nauha -tapahtuman tai tempauksen ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla kahvihetki kera pinkkien leivosten työpaikalla, syntymäpäiväjuhlat tai yhteinen juoksulenkki viikon päätteeksi.  Myös esimerkiksi konsertin, pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.
Vain mielikuvitus on rajana!

Tiedustelut:

Lisätietoja löydät myös Roosa nauhan verkkosivuilta kohdasta tietoa keräyksestä ja usein kysytyistä kysymyksistä.
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi.