Perusta oma keräyspotti

Perusta oma Roosa nauha -potti ja tee hyvää!

Nyt voit aloittaa oman Roosa nauha -keräyksen, asettaa sille sopivan tavoitteen ja jakaa haastetta ystävillesi! Pienistäkin keräyspoteista ja lahjoituksista syntyy yhdessä suuri summa – kaikkien panosta siis tarvitaan!

Roosa nauha -potin voi perustaa yksityishenkilö, kaveriporukka, työyhteisö tai mikä vaan hyvän asian puolesta toimimaan innostunut kokoonpano. Kun olet perustanut oman keräyksen sivuillamme, voit haastaa helposti ystäväsi ja tuttavasi mukaan lahjoittamaan Roosa nauha –keräykseen. Onnistumista auttaa myös se, että kerrot keräyssivullasi, miksi haluat olla mukana.

Keräyksen perustaneet saavat käyttöönsä verkko- ja someviestintään sopivan Roosa nauha -tukijamerkin.

Aloita oma keräys jo tänään >>>

 

Yrityksen Roosa nauha -keräys

Voit perustaa keräyksen myös yrityksen nimissä. Huomioithan silloin, että Roosa nauha –keräystä et voi liittää markkinointiin ja tuotteen tai palvelun myyntiin. Tämä on mahdollista vain Syöpäsäätiön sopimuskumppaneille.

Poikkeuksena on Roosa nauha –päivä perjantaina 11.10., jolloin yhden päivän ajan paikallisesti toimiva pieni yritys tai yrittäjä voi myydä tuotteitaan tai palveluitaan keräyksen hyväksi ja lahjoittaa tuoton tai osan tuotosta keräykseen.  Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ketjuille tai valtakunnallisesti toimiville yrityksille. Yritysyhteistyöstä löydät lisätietoa täältä.  Roosa nauha -keräystä ei voi myöskään koskaan yhdistää alkoholi- tai tupakkatuotteiden myyntiin.

Kun yrityksen lahjoitus tai pottiin kerätty summa on vähintään 500 euroa, saat ottaa käyttöösi sähköiseen viestintään Roosa nauha –tukijamerkin (verkkosivut, some, uutiskirjeet).

Aloita oma keräys jo tänään >>>

 

Neljä vinkkiä keräyksen luomiseen:

  1. TEE HYVÄ TEKO!

Pistä oma keräyksesi pystyyn ja aseta sille sopiva tavoite. Tavoitetta voi kasvattaa myöhemmin, joten kannattaa aloittaa realistisella summalla. Jos et halua perustaa omaa keräystä, voit tehdä lahjoituksen myös jo perustettuun pottiin.

  1. INNOSTA YHTEISÖSI MUKAAN!

Perusta potti esimerkiksi yhdessä työ- tai harrastusyhteisösi kanssa, sillä joukossa on voimaa. Mitä useampi osallistuu, sitä ylemmäs keräyksenne sijoittuu kaikkien pottien listassa. Tehkää keräyksestä yhteinen juttunne!

  1. HAASTA TYÖNANTAJA MUKAAN!

Haasta työnantajasikin mukaan esimerkiksi vähintään samalla summalla, kuin mitä yhteisönne on jo kerännyt. Voit myös innostaa työantajaa käynnistämään yhteisönne potin sopivalla alkupotilla.

  1. KERRO KAVERILLE!

Jaa tietoa potista sosiaalisessa mediassa, jotta mahdollisimman moni saa tietää siitä – ja innostuu osallistumaan mukaan!  Haasta esimerkiksi perheesi, ystäväsi, työtoverisi ja yhteistyökumppanisi!

Lisätietoja:
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu
puh. 09 1353 3286
roosanauha(at)cancer.fi