Perusta oma keräyspotti

Perusta oma Roosa nauha -potti ja tee hyvää!

Nyt voit aloittaa oman keräyksen, asettaa sille sopivan tavoitteen ja jakaa haastetta ystävillesi! Pienistäkin keräyspoteista ja lahjoituksista syntyy yhdessä suuri summa – kaikkien panosta siis tarvitaan!

Perustamalla oman keräyspotin voit haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi aina tietyllä summalla. Onnistumista auttaa myös se, että kerrot keräyssivullasi, miksi haluat olla mukana.  Aloita oma keräys jo tänään >>>

Kaikki oman keräyksen perustaneet saavat käyttöönsä verkkoon sopivan tukijamerkin. Yritykset saavat käyttää tukijamerkkiä omissa kanavissaan (verkkosivut, some, uutiskirjeet), mutta eivät mainonnassa eivätkä tuotteissaan.
Lataa tukijamerkki täältä >>>

Neljä vinkkiä keräyksen luomiseen:

  1. TEE HYVÄ TEKO!

Pistä oma keräyksesi pystyyn ja aseta sille sopiva tavoite. Tavoitetta voi kasvattaa myöhemmin, joten kannattaa aloittaa realistisella summalla. Jos et halua perustaa omaa keräystä, voit tehdä lahjoituksen myös jo perustettuun pottiin.

  1. INNOSTA YHTEISÖSI MUKAAN!

Perusta potti esimerkiksi yhdessä työ- tai harrastusyhteisösi kanssa, sillä joukossa on voimaa. Mitä useampi osallistuu, sitä ylemmäs keräyksenne sijoittuu kaikkien pottien listassa. Tehkää keräyksestä yhteinen juttunne!

  1. HAASTA TYÖNANTAJA MUKAAN!

Haasta työnantajasikin mukaan esimerkiksi vähintään samalla summalla, kuin mitä yhteisönne on jo kerännyt. Voit myös innostaa työantajaa käynnistämään yhteisönne potin sopivalla alkupotilla.

  1. KERRO KAVERILLE!

Jaa tietoa potista sosiaalisessa mediassa, jotta mahdollisimman moni saa tietää siitä – ja innostuu osallistumaan mukaan!  Haasta esimerkiksi perheesi, ystäväsi, työtoverisi ja yhteistyökumppanisi!