Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Erilaisia tapoja tukea keräystä on lukuisia, löydät näiden joukosta varmasti omasi! Jos edustat yritystä, voit siirtyä sivun alareunaan Yrityksille -osioon.

Osta Roosa nauha

Roosa nauha –keräyksen symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Roosa nauhat tulevat myyntiin jälleen 27.9.2018.

Osta Roosa nauha -tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista rintasyöpätutkimusta. Yllätä siis kumppanisi kimpulla kauniita ruusuja, tarjoa kaverille herkulliset kanelipuustit tai hemmottele itseäsi pitkillä yöunilla pehmoisissa petivaatteissa.

Lahjoita

Tee helposti ja nopeasti lahjoitus Roosa nauha –keräykseen verkkopankissa tai luottokortilla. Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla. Mene lahjoittamaan >>

Voit myös lahjoittaa suoraan johonkin keräyspottiin. Tutustu keräyspotteihin >>

Perusta oma Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Perusta oma keräyspotti >>

Järjestä oma Roosa nauha -tempaus!

Kampanjan aikana voit järjestää oman Roosa nauha -tempauksen. Keräystä tukeva tempaus voi olla kahvihetki kera pinkkien leivosten työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi − vaaleanpunaiseen pukeutuneena tietysti. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.

Tempauksella kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä suoran lahjoituksen.

Tiedustelut: lahjoitukset(at)cancer.fi

Yrityksille

Roosa nauha -keräys tarjoaa sekä pienille että isoille yrityksille monenlaisia tapoja olla mukana rintasyövän vastaisessa taistelussa. Huomioithan, että tuotemyynti on mahdollista vain Syöpäsäätiön virallisille sopimuskumppaneille.

Roosa nauha –päivänä 13.10.2017 myös paikallisesti toimiva yritys tai yrittäjä voi myydä tuotteita ja lahjoittaa osan tuotosta keräykseen. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ketjuille tai valtakunnallisesti toimiville suuremmille yrityksille. Yritys voi perustaa oman keräyspotin tai järjestää tempauksen toimitiloissaan, esimerkiksi pinkit kakkukahvit, työpaikan liikuntatapahtuman tai vaikka pinkin päivän myymälässä. Tempauksen tuotot yritys voi lahjoittaa keräykseen suoraan verkkolahjoituksella, tilisiirrolla tai oman keräyspotin kautta. Huomioithan, että  Roosa nauha -keräystä ei voi  koskaan yhdistää alkoholi- tai tupakkatuotteiden myyntiin.

Roosa nauha –keräykseen voi osallistua myös tekemällä lahjoituksen. Kun lahjoitus on vähintään 500 euroa, yritys saa käyttöönsä sähköisen Roosa nauha -tukijamerkin lahjoituksesta viestimiseen (verkkosivut, some ja uutiskirjeet).

Lisätietoja yhteistyökumppanuudesta ja lahjoittamisesta löydät  Yritysyhteistyö–osiostamme >>>

Tiedustelut:

Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi.