Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Erilaisia tapoja tukea keräystä on lukuisia, löydät näiden joukosta varmasti omasi! Jos edustat yritystä, voit siirtyä sivun alareunaan Yrityksille -osioon.

Järjestä oma Roosa nauha -tapahtuma 2019!

Voit järjestää oman Roosa nauha -tapahtuman tai tempauksen ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla kahvihetki kera pinkkien leivosten työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi − vaaleanpunaiseen pukeutuneena tietysti. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi konsertin, pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.

Tapahtumalla kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä suoran lahjoituksen. Tapahtuman tueksi voit saada käyttöösi Roosa nauha –tukijamerkin (minimilahjoitus tukijamerkin saamiseksi on yrityksillä 500 €). Kerro suunnitelmasi ja tilaa tukijamerkki lahjoittajapalvelustamme: lahjoitukset@cancer.fi.

Osta Roosa nauha

Roosa nauha –keräyksen symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Roosa nauhat ovat myynnissä keräysaikana syksyisin.

Osta Roosa nauha -tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista syöpätutkimusta. Yllätä siis kumppanisi kimpulla kauniita ruusuja, tarjoa kaverille herkulliset kanelipuustit tai hemmottele itseäsi pitkillä yöunilla pehmoisissa petivaatteissa.

Lahjoita tilisiirrolla tai keräyspottiin

Voit tehdä lahjoituksen Roosa nauha -keräykseen tilisiirtona. Käytä lahjoitusta maksaessasi viitenumeroa 5445 (Yritykset: 54454) , joka kohdentaa lahjoituksen Roosa nauha -rahastoon.

Nordea
IBAN: FI20 2344 1800 0032 29
BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki
IBAN: FI39 5780 3820 0385 85
BIC: OKOYFIHH

Aktia
IBAN: FI17 4055 1120 0577 93
BIC: HELSFIHH

Voit myös lahjoittaa suoraan johonkin keräyspottiin. Tutustu keräyspotteihin >>

Tee verkkolahjoitus

Voit tehdä verkkolahjoituksen kätevästi täällä >>

Tee tekstiviestilahjoitus

Voit tehdä tekstiviestilahjoituksen (10€):

tekstaa ROOSA numeroon 16499. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskussasi.

Perusta oma Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Perusta oma keräyspotti >>

 

Yrityksille

Roosa nauha -keräys tarjoaa sekä pienille että isoille yrityksille monenlaisia tapoja olla mukana rintasyövän vastaisessa taistelussa. Huomioithan, että tuotemyynti on mahdollista vain Syöpäsäätiön virallisille sopimuskumppaneille.

Roosa nauha –päivänä lokakuussa myös paikallisesti toimiva yritys tai yrittäjä voi myydä tuotteita ja lahjoittaa osan tuotosta keräykseen. Tämä ei ole kuitenkaan mahdollista ketjuille tai valtakunnallisesti toimiville suuremmille yrityksille.

Yritys voi perustaa oman keräyspotin tai järjestää tempauksen toimitiloissaan, esimerkiksi pinkit kakkukahvit, työpaikan liikuntatapahtuman tai vaikka pinkin päivän myymälässä. Tempauksen tuotot yritys voi lahjoittaa keräykseen suoraan verkkolahjoituksella, tilisiirrolla tai oman keräyspotin kautta. Huomioithan, että  Roosa nauha -keräystä ei voi  koskaan yhdistää alkoholi- tai tupakkatuotteiden myyntiin.

Roosa nauha –keräykseen voi osallistua myös tekemällä lahjoituksen. Kun lahjoitus on vähintään 500 euroa, yritys saa käyttöönsä sähköisen Roosa nauha -tukijamerkin lahjoituksesta viestimiseen (verkkosivut, some ja uutiskirjeet).

Yrityksesi voi tehdä lahjoituksen verkkopankissa tai tilata lahjoituksesta laskun täältä >>

Lisätietoja yhteistyökumppanuudesta ja lahjoittamisesta löydät  Yritysyhteistyö–osiostamme >>>

Tiedustelut:

Lisätietoja löydät myös Roosa nauhan verkkosivuilta kohdasta tietoa keräyksestä ja usein kysytyistä kysymyksistä.
Syöpäsäätiön lahjoittajapalvelu, puh. 09 1353 3286 tai lahjoitukset(at)cancer.fi.