Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Näin osallistut

Osallistu Roosa nauha -keräykseen – pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä, sillä pienistä puroista kasvaa iso virta.

Erilaisia tapoja tukea keräystä on lukuisia, löydät näiden joukosta varmasti omasi! 

Osta Roosa nauha

Roosa nauha –keräyksen symboli on roosan värinen silkkinauha. Koko nauhan myyntihinta lahjoitetaan Syöpäsäätiölle suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan hyväksi. Roosa nauhat tulevat myyntiin 22.9.2016 ja niitä myyvät Lindexit, K-Citymarketit, K-Supermarketit, Prismat, S-marketit, Alepat, Salet, ABC-marketit ja Sokokset.  Lue lisää tämän vuoden Roosa nauhan suunnittelijasta >>>

Osta Roosa nauha -tuotteita

Roosa nauha -logolla varustettuja yhteiskumppaneidemme tuotteita löydät syys-lokakuussa useimmista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista rintasyöpätutkimusta. Yllätä siis kumppanisi kimpulla kauniita ruusuja, tarjoa kaverille herkulliset kanelipuustit tai hemmottele itseäsi pitkillä yöunilla pehmoisissa petivaatteissa. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan täältä >>

Lahjoita

Tee helposti ja nopeasti lahjoitus Roosa nauha –keräykseen verkkopankissa tai luottokortilla. Voit tehdä lahjoituksen myös tilisiirrolla. Mene lahjoittamaan >>

Voit myös lahjoittaa suoraan johonkin keräyspottiin. Tutustu keräyspotteihin >>

Perusta oma Roosa nauha –keräyspotti

Voit perustaa verkossa oman keräyspottisi ja haastaa ystäväsi mukaan lahjoittamaan tietyllä summalla. Lähetämme tukijamerkin automaattisesti kaikille oman keräyksen perustaneille lahjoittajille.

Perusta oma keräyspotti >>

Järjestä oma Roosa nauha -tempaus!

Kampanjan aikana voit järjestää oman Roosa nauha -tempauksen. Keräystä tukeva tempaus voi olla kahvihetki kera pinkkien leivosten työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi − vaaleanpunaiseen pukeutuneena tietysti. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.

Tempauksella kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä suoran lahjoituksen.

Yrityksille

Roosa nauha -keräys tarjoaa sekä pienille että isoille yrityksille monenlaisia tapoja olla mukana rintasyövän vastaisessa taistelussa. Tuotemyynti keräyksen hyväksi on mahdollista kuitenkin vain, jos yrityksellä ja Syöpäsäätiölle on yhteistyösopimus. Roosa nauha –logon käyttö markkinointiviestinnässä on mahdollista vain yhteistyökumppaneille.

Mikä tahansa yritys voi osallistua Roosa nauha –keräykseen tekemällä lahjoituksen tilisiirtona Syöpäsäätiön lahjoitustilille. Voimme myös lähettää yritykselle lahjoituksesta laskun. Lahjoituksen saatuamme lähetämme yrityksen käyttöön sähköisen tukijamerkin. Yritys voi myös perustaa oman keräyspotin tai järjestää tempauksen. Tempaus voi olla pinkit kakkukahvit, työpaikan liikuntatapahtuma tai vaikka pinkki päivä myymälässänne. Tempauksen tuotot yritys voi lahjoittaa keräykseen suoraan verkkolahjoituksella, tilisiirrolla tai oman keräyspotin kautta.

Kaikille keräyspotin perustaneet saavat käyttöönsä tukijamerkin, jota yritys saa käyttää omissa kanavissaan (verkkosivut, some ja uutiskirjeet).

  • Tukijamerkki on tarkoitettu yrityksen omiin kanaviin (some, verkkosivut, uutiskirjeet yms.) kertomaan keräyksen tukemisesta. Yritys ei saa käyttää tukijamerkkiä mainonnassa.
  • Vain viralliset yhteistyökumppanit voivat käyttää kumppani-termiä. Ilmaisethan yrityksesi mukanaolon siis esimerkiksi muodossa ”Olemme mukana tukemassa Roosa nauha –keräystä”/ ”Tuemme Roosa nauha –keräystä”
  • Tuotemyyntiä keräyksen hyväksi voivat tehdä vain viralliset yhteistyöyritykset. Muut yritykset voivat lahjoittaa esimerkiksi yhden päivän tempaukseen liittyvästä myynnistä osan Roosa nauha -keräyksen hyväksi (”Tänään myydyistä tuotteista lahjoitamme x määrän Roosa nauha –keräykselle”). Tällöin myynnin pitää olla lyhytkestoista ja tempausluontoista. Suosittelemme pitämään Roosa nauha –tempaukset Roosa nauha päivänä perjantaina 14.10.

Jos olet kiinnostunut eri yhteistyövaihtoehdoista, lue lisätietoja  Yritysyhteistyö–osiostamme >>>

Tiedustelut: lahjoitukset(at)cancer.fi