Tapahtuman järjestäjille

Oletko järjestämässä tapahtumaa, jonka tuotot haluat ohjata syöpätutkimuksen hyväksi? Täältä löydät tietoa tapahtuman järjestämisestä. Järjestä Roosa nauha -tapahtuma ja ole mukana tukemassa syöpätutkimusta!

Järjestä Roosa nauha -tapahtuma!

Voit järjestää oman Roosa nauha -tapahtuman tai tempauksen ympäri vuoden. Keräystä tukeva tapahtuma voi olla konsertti, kahvihetki työpaikalla, roosansävyiset pippalot ystävien kesken tai vaikkapa yhteinen kävely- tai juoksulenkki viikon päätteeksi. Vain mielikuvitus on rajana! Myös esimerkiksi pienoisarpajaisten tai huutokaupan järjestäminen on oiva tapa tukea Roosa nauhaa.

Miten voi lahjoittaa?

Tapahtumalla kerättävät tuotot voi lahjoittaa Roosa nauha –keräykseen esimerkiksi verkossa toteutettavan oman keräyspotin kautta tai tekemällä lahjoituksen tilisiirrolla.

Tukijamerkin käyttö?

Tapahtuman markkinoinnin tueksi voit saada käyttöösi sähköisen Roosa nauha –tukijamerkin. Virallisen Roosa nauha -logon käyttö vaatii aina yhteistyösopimusta ja sitoutumista vähintään 15 000 € lahjoitukseen. 

Tapahtuman markkinointi?

Voit markkinoida Roosa nauha -hyväntekeväisyystapahtumaa hyvillä mielin etukäteen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai printtimediassa. Voit käyttää sähköisessä markkinoinnissa Roosa nauha -tukijamerkkiä. Tapahtuman markkinoinnissa on tärkeä kertoa, että sillä tuetaan Roosa nauha -keräystä. Lisäksi on hyvä viestiä, mikä osuus tapahtumatuotoista ja mikä lahjoitussumma Roosa nauha -keräykselle lahjoitetaan.

Jäikö vielä kysymyksiä mielen päälle? Laita viestiä roosanauha@cancer.fi. Kiitos, että haluat tukea tapahtumallasi Roosa nauha -keräystä!